Make your own free website on Tripod.com


aiman.gif




Home
Airliners
Related Links
Contact Me
Games
Chat Room
Related Links

trust.jpg

Korang suka sangat surf internet, tapi tak tahu hala tujuan korang...Rugi je macam tu...Kat sini, ada beberapa websites yang aku rasakan sesuai untuk aku atau pun korang....

Kalau korang minat sangat dengan kapal terbang atau seantero dengannya, ni ada beberapa website yang best...Check it out!!!

www.airliners.net

www.askcaptainlim.com

www.museumofflight.org

www.flight-history.com

Ataupun kalau korang minat sangat dengan kereta, lawati lah websites berikut:

www.mercedes-benz.com

www.nissan-global.com

www.nitrorc.com

www.brabus.com

www.toyota-trd.com

em, kalau boring yang teramat, join la mana-mana forum...Ni ada websites forum tertentu:

www.emilioportal.tk

www.jiwang.org

www.kedahonline.net

www.seantero.tk

www.atmaportal.org

Komuniti

Partners

Komuntiti

KREKO.org!

JIWANG.NET

atmanewico.gif

kedah.gif

Design and Control by bardshah92 for sazsr
Hosting by Tripod
2006. All Right Reserved
 
Best Resolution: 1024x768 pixels.